Restaurant Sorrento

Restaurant Sorrento is geopend van dinsdag tot zondag vanaf 17.30, wij hebben naast het reguliere menu met onze authentieke familierecepten ook speciale arrangementen voor groepen. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een rustig avondje thuis bent u natuurlijk ook van harte welkom om een gerecht te komen afhalen, vaak binnen 10 minuten klaar, snel, lekker en betaalbaar.
De Italiaanse gerechten van Restaurant Sorrento, zijn familie recepten doorgegeven van generatie op generatie, waarbij elke generatie de gerechten steeds een klein beetje naar eigen smaak heeft aangepast. Tot vandaag de dag worden deze recepten gemaakt door de familie, hier in Nederland, speciaal voor u, maar ook in Sorrento – een pittoreske kustplaats net onder de baai van Napels – door ooms, tantes neefjes en nichtjes. Of u nou een pizza, pasta of ander gerecht komt eten in ons restaurant of bij ons komt afhalen, wij delen graag met u de smaken van onze familie en hopen dat u ook u met volle teugen kunt genieten en even een momentje neemt om u in het warme mediterraanse Italië te wanen. Even terug naar uw vakantie, onder de warme zomerzon, het genot van een heerlijk fris glaasje wijn, het geluid van de golven op de achtergrond, spelende buurtkinderen, het rustgevende rumoer van Italiaanse stemmen, de ontspanning van vakantie en natuurlijk de heerlijke smaken van het Italiaanse eten. We hopen dat u geniet van onze Italiaanse gerechten en zien u graag terug in bij Restaurant Sorrento!