Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

U bent van harte welkom! We hebben groepsarrangementen voor grote en kleine groepen, studenten, bedrijven of verenigingen, we hebben voor ieder wat wils van een grote pizza’s tot vis en vleesgerechten en verse huisgemaakte Italiaanse pasta’s.

Kom gezellig samen Italiaans eten bij restaurant Sorrento Leiden, geniet van onze groepsarrangementen, maak het arrangement zo goedkoop of duur als u zelf wilt. We hebben verschillende opties van alla carte, vis en vleesgerechten tot speciale meter pizza’s en pasta schalen. Heerlijk authentiek Italiaans eten, onze authentieke familie recepten speciaal voor u. Onze groepsarrangementen zijn voor groepen van 8 personen.

Bekijk hier onze menukaart.

Dineren met een groep in Leiden Groepsdiner, Groepsarrangementen, Italiaans eten

 

 

 

 

 

 

Restaurant Sorrento is geopend van dinsdag tot zondag vanaf 17.30, wij hebben naast het reguliere menu met onze authentieke familierecepten ook speciale arrangementen voor groepen.

De Italiaanse gerechten van Restaurant Sorrento, zijn familie recepten doorgegeven van generatie op generatie, waarbij elke generatie de gerechten steeds een klein beetje naar eigen smaak heeft aangepast. Tot vandaag de dag worden deze recepten gemaakt door de familie, hier in Nederland, speciaal voor u, maar ook in Sorrento – een pittoreske kustplaats net onder de baai van Napels – door ooms, tantes neefjes en nichtjes. Of u nou een pizza, pasta of ander gerecht komt eten in ons restaurant of bij ons komt afhalen, wij delen graag met u de smaken van onze familie en hopen dat u ook u met volle teugen kunt genieten en even een momentje neemt om u in het warme mediterraanse Italië te wanen. Even terug naar uw vakantie, onder de warme zomerzon, het genot van een heerlijk fris glaasje wijn, het geluid van de golven op de achtergrond, spelende buurtkinderen, het rustgevende rumoer van Italiaanse stemmen, de ontspanning van vakantie en natuurlijk de heerlijke smaken van het Italiaanse eten. We hopen dat u geniet van onze Italiaanse gerechten en zien u graag terug bij Restaurant Sorrento!